មីសួរមាន់ស្រែក្បែរផ្សារអូឡាំពិកគឺជាអាហារដ៏ពេញនិយមសម្រាប់អ្នកដែលចូលចិត្តទទួលទានអាហារប្រភេទមានទឹកស៊ុបសាច់ និងបន្លែ នាពេលព្រឹក និងថ្ងៃត្រង់។
ម្ចាស់ហាងពូវីមីសួរឆ្ងាញ់អូឡាំពិកបានប្រាប់ SR News ឱ្យដឹងថាមីសួរមាន់ស្រែរបស់គាត់គឺជាម្ហូបល្បីប្រចាំតំបន់នេះជាយូរឆ្នាំមកហើយដោយមានការគាំទ្រពីអតិថិជនយ៉ាងច្រើនកុះករមិនថាអ្នករស់នៅម្ដុំផ្សារអូឡាំពិក ឬភ្ញៀវពីចម្ងាយនោះទេ។
មីសួរមាន់ស្រែ មានជម្រើសសាច់ដូចជា កន្សោមគ្រឿងក្នុង ភ្លៅ ស្លាប សាច់បាក់សៀក រួមទាំងសាច់ផ្សេងទៀត។
មាន់ដែលម្ចាស់ហាងយកមកចម្អិនគឺជាមាន់ស្រែពិតៗដែលម្ចាស់ហាងមានម៉ូយចិញ្ចឹមមាន់យកមកបោះឱ្យគាត់ជាប្រចាំថ្ងៃ។
រសជាតិសាច់ និងទឹកស៊ុបឆ្ងាញ់បូករួមជាមួយនឹងសរសៃមីសួរដ៏ទន់ល្មើយបានធ្វើឱ្យអាហារមួយមុខនេះមានភ្ញៀវកុម្ម៉ង់មិនដាច់សូរ។
អ្នកលក់ក៏មានទឹកជ្រលក់ពិសេសដែលរូបមន្តលាយដោយផ្ទាល់ពីម្ចាស់ហាង។
សម្រាប់តម្លៃមីសួរសាច់មាន់មួយចានមានចាប់ពី ១១០០០៛ សម្រាប់មីសួរមាន់ស្រែធម្មតា និង ៣៥០០០៛ សម្រាប់មីសួរមាន់ស្រែពិសេស។ សម្រាប់កូនក្មេងក៏មានតម្លៃមួយចាន ៨០០០៛ផងដែរ ។
ទីតាំងហាងពូវីមីសួរឆ្ងាញ់អូឡាំពិកស្ថិតនៅលើផ្លូវ ៣១៨ ក្បែរផ្សារអូឡាំពិក៕