ជីវិត និង សង្គម

មីសួរមាន់ស្រែ ល្បីឆ្ងាញ់តៗគ្នា ក្បែរផ្សារអូឡាំពិក

November 7, 2024
វង់ អូន
Heading
Option 1

មីសួរ​មាន់​ស្រែ​ក្បែរ​ផ្សារ​អូឡាំពិកគឺជា​អាហារ​ដ៏​ពេញនិយម​សម្រាប់​អ្នក​ដែល​ចូលចិត្ត​ទទួលទាន​អាហារ​ប្រភេទ​មានទឹក​ស៊ុបសាច់ និង​បន្លែ នាពេល​ព្រឹក និង​ថ្ងៃត្រង់​។

​ម្ចាស់​ហាង​ពូ​វីមីសួរ​ឆ្ងាញ់​អូឡាំពិក​បាន​ប្រាប់ SR News ឱ្យដឹងថាមីសួរ​មាន់​ស្រែ​របស់គាត់​គឺជា​ម្ហូប​ល្បី​ប្រចាំ​តំបន់​នេះ​ជា​យូរ​ឆ្នាំ​មកហើយដោយមាន​ការគាំទ្រ​ពី​អតិថិជន​យ៉ាងច្រើន​កុះករមិន​ថា​អ្នករស់នៅ​ម្ដុំ​ផ្សារ​អូឡាំពិក ឬ​ភ្ញៀវ​ពី​ចម្ងាយ​នោះទេ​។​

​មីសួរ​មាន់​ស្រែ មាន​ជម្រើស​សាច់​ដូចជា កន្សោមគ្រឿងក្នុង ភ្លៅ ស្លាប សាច់​បាក់​សៀក រួមទាំង​សាច់​ផ្សេងទៀត​។

​មាន់​ដែល​ម្ចាស់​ហាង​យកមក​ចម្អិនគឺជា​មាន់​ស្រែ​ពិតៗដែល​ម្ចាស់​ហាង​មាន​ម៉ូយ​ចិញ្ចឹម​មាន់​យកមក​បោះ​ឱ្យ​គាត់​ជាប្រចាំ​ថ្ងៃ​។

​រសជាតិ​សាច់ និង​ទឹក​ស៊ុប​ឆ្ងាញ់បូករួម​ជាមួយនឹង​សរសៃ​មីសួរ​ដ៏​ទន់ល្មើយបានធ្វើឱ្យ​អាហារ​មួយ​មុខ​នេះ​មាន​ភ្ញៀវ​កុម្ម៉ង់​មិន​ដាច់​សូរ​។

​អ្នកលក់​ក៏មាន​ទឹកជ្រលក់​ពិសេសដែល​រូបមន្ត​លាយ​ដោយផ្ទាល់​ពី​ម្ចាស់​ហាង​។​

​សម្រាប់​តម្លៃ​មីសួរ​សាច់មាន់​មួយ​ចានមាន​ចាប់ពី ១១០០០៛ សម្រាប់​មីសួរ​មាន់​ស្រែ​ធម្មតា និង ៣៥០០០៛ សម្រាប់​មីសួរ​មាន់​ស្រែ​ពិសេស​។ សម្រាប់​កូនក្មេង​ក៏មាន​តម្លៃ​មួយ​ចាន ៨០០០៛​ផងដែរ ។​

​ទីតាំង​ហាង​ពូ​វីមីសួរ​ឆ្ងាញ់​អូឡាំពិក​ស្ថិតនៅ​លើផ្លូវ ៣១៨ ក្បែរ​ផ្សារ​អូឡាំពិក​៕

អត្ថបទពេញនិយម

បណ្តាញសង្គមល្បីរបស់ឥណ្ឌា Koo ត្រូវបិទសេវាកម្មរបស់ខ្លួន

ស្ត្រីមានជំងឺផ្លូវចិត្តឈានចូលកំរិតទី៣ ប្រាប់ពីគន្លឺះសំខាន់យកឈ្នះជម្ងឺមួយនេះ

ផ្ទះឈើចល័តស្រុកស្រីសន្ធរ ផ្ទុះការចាប់អារម្មណ៍ និងកុម៉្មង់ជាប់គ្នាឥតស្បើយ

នំបញ្ចុកដំឡូងពណ៌ស្វាយ ផ្តោតលើសុខភាពអនាម័យ ល្បីរសជាតិឆ្ងាញ់

តើការត្រាំទឹកក្តៅនៅទេទឹកពុះ អាចព្យាបាលជំងឺពិតមែនឬទេ?